Profil tvrtke Akripol Zagreb

Višegodišnja prisutnost na hrvatskom tržištu

AKRIPOL ZAGREB d.o.o. je tvrtka sa već trinaestogodišnjom tradicijom na tržištu Republike Hrvatske.

Osnovana je vizijom vlasnika, tvrtke AKRIPOL d.d. Trebnje, Republika Slovenija, sa ciljem jačeg i nadasve kvalitetnijeg nastupa na hrvatskom tržištu na području proizvodnje, prerade i prodaje lijevanih polimera.

 

AKRIPOL je na tržištu prepoznatljiv po svojim lijevanim akrilnim pločama različitih primjena, svjetlarnicima tipa svjetlosnih kupola, svjetlosnih traka, svjetlosnih ploča, polikarbonatnih ploča, proizvoda iz lijevanog poliamida, kao i sve više po akrilnim fasadama, ogradama protiv buke na auto cestama te drugim specijalnim projektima.

U središtu svih naših nastojanja se nalazi osjećaj za potrebe klijenata te želimo biti prepoznati kao pozdan i kvalitetan partner koji pruža najbolju moguću uslugu na tržištu.

 

U sklopu svoje poslovne politike, želimo svoj vlastiti servis dići na još višu razinu i još više se približiti našim dosadašnjim i potencijalnim poslovnim partnerima.

 

Svim zahtjevima tržišta, zahvaljujući našim laboratorijima, brzo udovoljavamo, pri čemu se vodi konstantna briga o poštivanju međunarodnog sustava kvalitete ISO 9001, kao i čuvanju okoliša.